Nicolai Jørgensen: Vi kan drille Real

FC København-angriberen Nicolai Jørgensen tror på, at det danske mesterhold kan få et godt resultat med hjem fra aftenens opgør i Champions League mod storfavoritterne fra Real Madrid på Bernabeu.

Mens FCK for to uger siden åbnede gruppespillet med 1-1 i Parken mod Juventus, så kom madrilenerne fra start med en skræmmende 6-1-sejr i Istanbul over Galatasaray.

- Vi skal se bort fra deres kamp mod Galatasaray, for i weekenden tabte de med 0-1 hjemme til Atlético Madrid i den spanske liga.

- Vi skal sørge for at stå kompakt og ikke give for mange chancer væk, så kan det lykkes at få et resultat, siger Nicolai Jørgensen, der forudser en lidt nemmere opgave for sig selv mod Real Madrid end mod Juventus.

- Real Madrid er ikke så godt organiseret defensivt som eksempelvis Juventus, som var en meget sværere opgave for vores offensiv.

- Vi skal nok få en eller to chancer, siger Jørgensen, der scorede københavnernes mål mod Juventus.

- Hvis jeg kan få sneget et mål ind som mod Juventus, så vil det være fantastisk. Det drømmer jeg om at gøre igen, siger Nicolai Jørgensen.

FCK tabte ligesom Real Madrid i den forgangne weekend, da holdet måtte rejse hjem fra Brøndby med et nederlag på 2-3 i Superligaen.

Københavnerne har fået en skidt sæsonstart i den hjemlige liga, hvor holdet efter 10 spillerunder er placeret under nedrykningsstregen.

/ritzau/

Dagens Gossip