Nicolai Schultz fejrer 10 års jubilæum hos NCC

Da Nicolai Schultz blev ansat i NCC Construction i 2003 som projektchef, kendte han allerede virksomheden ganske godt. Han blev nemlig ansat som civilingeniør i det daværende Rasmussen & Schiøtz Anlæg A/S allerede i 1995.

Den virksomhed var blevet en del af NCC i Danmark i juli 2002, da Nicolai Schultz for en kort stund forlod firmaet, før han altså knapt et år senere vendte tilbage til NCC Construction Danmark igen.

Nicolai Schultz har arbejdet sig op igennem virksomheden igennem de ca. 18 år – fra pladschef i 1995 til han i 2011 blev udnævnt til områdedirektør. I dag leder han NCC Constructions aktiviteter i det sydvestlige Danmark fra kontoret i Kolding.

Nicolai er først og fremmest kendt blandt kollegerne som ambitiøs og meget aktiv i de lokale netværk i Kolding og Trekantsområdet. Han er vellidt af både medarbejdere og NCC’s kunder, der kender ham som en visionær problemknuser, der er fokuseret på at bringe alle NCC’s kompetencer i spil.

I fritiden holder Nicolai meget af at udforske eksotiske rejsemål sammen med familien – hustruen Christina og døtrene Frederikke på 17 og Caroline på 13. Ofte bliver der plads til skiløb og dykning undervejs og hjemme også en del løbetræning.

Jubilæet fejres på selve dagen med brunch på NCC’s kontor i Kolding sammen med kollegerne.

 

Dagens Gossip