Nicole kom for sent til det sidste tog - blev reddet af hjemløse Mark

Torsdag aften var den 21-årige Nicole Sedgebeer på vej hjem fra en bytur i London.

Da hun nåede til togstationen, var portene låst. Hun var lige ved at begynde at græde - både over situationen og lidt i fuldskab - da en redningsmand dukkede op ud af det blå. D

en hjemløse Mark kom forbi. Han sagde, at han kendte en café, der havde åbent. Den ville han gerne tage hende med på, fordi han mente, det var for farligt, at hun skulle gå hjemad alene.

- Han forlod mig efter en kop kaffe og en snak og forklarede, at han var nødt til at hente sin sovepose, men at han ville være tilbage klokken 5 for at følge mig til stationen, skriver Nicole Sedgebeer på Facebook.

Hun erkender, at hun ikke troede, han ville holde ord og komme tilbage.

- Klokken blev over fem, og han kom ikke. Da jeg gik rundt om hjørnet, kom min hjemløse ven Mark løbende ned ad gaden med retning mod mig. Denne mand, som jeg sikkert ville have undgået øjenkontakt med, hvis han havde spurgt mig om lidt småmønter, ændrede fuldstændig en så negativ begivenhed til en af de største øjenåbnere i mit liv, forklarer hun videre.

Inden de to skiltes, nåede hun at tage et billede af dem sammen.

Læs også: Servitricen tager et billede sammen med en hjemløs - kort efter får hun en totalt uventet gave

- Mark, du er et specielt menneske. Jeg vil aldrig se ned på en hjemløs igen. Dette var også hans første selfie nogensinde!, slutter hun opdateringen.

I hope this story makes people look twice when they see a homeless person. Last night I missed my last train home and...

Posted by Nicole Sedgebeer on Friday, March 4, 2016

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip