Niels Frederiksen glæder sig over U21-landsholdstur

Mens ligalandsholdet ikke får en tur til udlandet i januar, så kan U21-landstræner, Niels Frederiksen, glæde sig over, at de helt unge talenter får en tur til Tyrkiet i ti dage i januar.

Dansk Boldspil-Union (DBU) forklarer, at udgifterne til en ligalandsholdstur er tre gange så høje som til en U21-landsholdstur.

Og mens U21-landsholdet står over for to afgørende kvalifikationskampe i marts, så har A-landsholdet ni måneder og to samlinger i henholdsvis marts og juni, inden VM-kvalifikationen starter næste år.

U21-landsholdet rejser til Tyrkiet 19.-27. januar og skal møde Ukraines U21-landshold og Wolfsburgs U23-hold som en del af forberedelserne til EM-kvalifikationskampene mod Luxembourg og Armenien i marts.

- Det er rigtig positivt, at vi har mulighed for at samle de fleste spillere fra holdet, inden det går løs i marts.

- Forholdene og temperaturen i Tyrkiet betyder, at vi kan få trænet godt og snakket de taktiske ting igennem ude på træningsbanen.

- Vi er kommet godt i gang med kvalifikationen, og det er vigtigt, vi fortsætter arbejdet med at kvalificere holdet, siger Niels Frederiksen til unionens hjemmeside.

På torsdag udtager han truppen, der udelukkende kommer til at bestå af spillere fra de hjemlige ligaer.

Ligalandsholdsturen i 2016 var en del af det DBU-budget, der var lagt i tilfælde af, at Danmarks A-landshold havde kvalificeret sig til EM i Frankrig næste år.

Ligalandsholdet var senest af sted i 2013.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip