Per Nielsen: Brøndby skylder mig 2,8 mio. kr.

Den tidligere fodboldspiller Per Nielsen, som spillede hele sin karriere i Brøndby, skriver i sin bog "Brøndby for evigt?", at den økonomisk pressede klub skylder ham 2,8 millioner kroner.

- Det er min klub, og jeg har nydt hvert et sekund, men jeg vil ikke lade mig snyde for penge, der retmæssigt er mine.

- Jeg er fan, Brøndby-mand og vil gå langt for klubben. Men jeg er ikke idiot, skriver Per Nielsen ifølge sporten.dk.

Mens Per Nielsen vil gøre krav på de 2,8 millioner kroner, der er del af en aftrædelsesordning, så har Per Nielsen for længe siden meldt ud, at han ikke vil have penge tilbage fra Brøndby i den såkaldte "feriepengesag".

- Jeg har hverken kørt retssag eller tordnet i medierne. Det er faktisk først her, jeg bryder tavsheden omkring det, fordi så er jeg sikker på, det kommer rigtigt ud. (...) Det her er penge, som Brøndby har snydt mig for.

- Jeg nævner det, fordi jeg håber, det vil give røde ører i Brøndby, og så vi kan ordne det i mindelighed, skriver Per Nielsen.

Tommy Håkansson, direktør i Brøndby, har intet hørt om sagen.

- For det første har vi aldrig hørt fra Per, der ikke er kommet med et krav. For det andet er det jo ikke et krav, fordi det står i en bog, siger Håkansson til Ekstra Bladet og fortsætter:

- Det undrer mig, at han ikke er kommet til os, men vælger at skrive det i en bog i stedet. Lige nu har jeg ikke yderligere kommentarer, og der sker ikke mere, før Per kommer til os.

- Men hvis man har penge til gode i Brøndby, så skal man naturligvis også have dem.

Brøndby kæmper i disse dage foruden at undgå nedrykning fra Superligaen med at få styr på klubbens dårlige økonomi.

Minimum 60 millioner kroner har Brøndby meldt ud, at klubben skal have hentet. Om det lykkes, bliver meldt ud i begyndelsen af næste måned.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip