Per Nielsen forklarer sin Brøndby-afsløring

Som sporten.dk mandag kan fortælle, afslører den tidligere Brøndby-anfører Per Nielsen i sin kommende bog, at han har 2,8 mio. kr. til gode i den klub, han har spillet for hele sit liv. Det modtages med undren af direktør Tommy Håkansson, der ikke forstår, hvorfor Per Nielsen skriver sådan i en bog, når han ikke har konfronteret klubben med sit krav, men det er der gode grunde til, fortæller Per Nielsen nu til sporten.dk.

- Det er fuldstændig korrekt, at jeg ikke har gjort krav på mine penge over for Brøndby, og det gør jeg heller ikke i bogen. Jeg lægger bare alle kort på bordet. Da jeg stoppede i Brøndby, gik jeg ned med en depression og havde ikke tid eller lyst til at tage mig af den slags. Jeg kunne ikke overskue det, siger Per Nielsen.

- Jeg havde stadig nogle roller ude i klubben og ville jo heller ikke gøre mig uvenner med nogen, men på et tidspunkt får jeg så et spark i røven og ryger til Hvidovre, men drømmer på det tidspunkt stadig om, at jeg måske en dag skal tilbage til Brøndby, og så håber jeg på, at det nok skal ordnes med de penge, de skylder mig, siger Per Nielsen.

I forbindelse med skriveprocessen har han haft både en revisor og en advokat til at gennemgå sine papirer, og selvom han ikke er i tvivl om, at han stadig mangler at se skyggen af de aftalte penge, er han også godt klar over, at de kan være tabt på grund af forældelse.

- Det har jeg godt hørt om, og er sagen forældet, ja så er den det. Jeg vælger så bare at lægge alt på bordet nu, og så håber jeg, at de vil udbetale mig pengene, hvis det her giver dem røde ører, siger Per Nielsen.

- Jeg gør ikke det her for at stille Brøndby i et dårligt lys, og jeg skal nu også lægge ører til kommentarer om, at det er dårlig timing. Jeg kan bare sige, at det er forlaget, der har bestemt det, og så har denne her bog jo været undervejs i to år, og vi kunne ikke vide, da vi gik i gang, at Brøndby desværre ville stå i så svær en situation lige nu, siger Per Nielsen.

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip