Nielsen og Hansen går fra isen med NHL-nederlag

26/03/2016

Fredag blev ikke den mest mindeværdige dag for de danske NHL-spillere.

I den nordamerikanske ishockeyliga tabte Frans Nielsen og New York Islanders 4-7 til Tampa Bay Lightning, mens Vancouver Canucks, der har danske Jannik Hansen på holdkortet, led et nederlag på 0-4 til St. Louis Blues.

New York Islanders kom først foran i udebaneopgøret i Tampa, men det blev en kort fornøjelse. Lightning leverede tre scoringer i træk, så det kort inde i anden periode stod 3-1 til hjemmeholdet.

Islanders fik udlignet til 3-3, kom så bagud 3-4, inden Frans Nielsen stod for assisten til 4-4. Den danske forward, der fik 21 minutter på isen, vil dog formentlig ikke finde meget trøst i det ene point, da Tampa Bay Lightning sluttede af med endnu tre scoringer til slutresultatet.

Vancouver Canucks' 0-4-nederlag til St. Louis Blues var klubbens syvende NHL-nederlag i træk.

Jannik Hansen gjorde sig bemærket ved i første periode at brænde en oplagt scoringsmulighed på Blues' Brian Elliott, mens danskeren i anden periode ramte begge stolper med et skud, der blev rettet af af en modstander lige foran mål.

St. Louis Blues-sejren betyder, at klubben er videre til slutspillet i NHL som det fjerde hold fra Western Conference.