Nielsen og Islanders snubler i de sidste sekunder i NHL

04/05/2016

Tampa Bay Lightning fører nu samlet 2-1 over Frans Nielsen og New York Islanders, efter at de to hold mødtes i Barclays Center i New York natten til onsdag dansk tid.

Det så ellers ud til, at Islanders ville snuppe sejren, da holdet førte 4-3 indtil de sidste sekunder af kampen. Men med 38 sekunder tilbage scorede Tampa Bays Nikita Kucherov det forløsende mål for sit hold.

Dermed måtte kampen i overtid, og det er noget, som New York Islanders har erfaring med i slutspillet, hvor holdet har været i overtid tre gange - og hidtil havde vundet dem alle.

Fjerde gang blev dog ikke mindeværdig for Islanders, der tabte 4-5, efter at Tampa Bays Brian Boyle scorede det gyldne mål efter knap tre minutters overtid.

New York-holdet havde ellers fra kampens start blæst til angreb mod Tampa Bays mål.

I første periode bombarderede Brooklyn-holdet målet hos Tampa Bay med 17 skud mod rammen, men målmand Ben Bishop stod for det meste i vejen for skytterne.

Efter at være kommet bagud 0-1 kæmpede Tampa Bay sig tilbage, og holdet fra Florida førte endda 2-1 i anden periode.

Selv om Islanders kom tilbage i kampen og altså førte 4-3, kort før tiden løb ud, må newyorkerne nu sætte deres lid til, at de kan vinde tre af de resterende kampe i serien.

Der spilles bedst af syv kampe i serien mellem de to hold, og næste kamp finder sted fredag aften lokal tid i New York.

Danske Frans Nielsen fik 21 minutter på isen - mest af alle Islanders' angrebsspillere.

Danskeren gjorde dog ikke væsen af sig i statistikbøgerne og leverede således hverken assist eller mål.