Nielsen stråler i stærk dansk NHL-aften

27/10/2015

Den danske ishockeyspiller Frans Nielsen gik forrest for New York Islanders, da hans hold på sin nye hjemmebane i Brooklyn vandt 4-0 over Calgary sent mandag.

Danskeren scorede sit andet sæsonmål fem minutter inde i tredje periode med et hårdt og velplaceret skud fra lang afstand.

Hans anden scoring i kampen faldt mindre end to minutter før tid, da han rettede et skud fra holdkammeraten Kyle Okposo af.

Okposo blev i første omgang krediteret for scoringen, men efter kampen viste tv-optagelser, at Frans Nielsen med sin krop havde rettet skuddet af og fået pucken til at ændre retning.

New York Islanders har nu vundet seks af sine første ni kampe i sæsonen.

I Toronto fortsatte Mikkel Bødker sin pointhøst for Arizona.

Med to målgivende afleveringer var danskeren stærkt involveret i sit holds sejr på 4-3 over Toronto. Dermed byggede han videre på sit stærke spil fra forleden, hvor han scorede hattrick i sit holds sejr på 4-1 over Ottawa.

Hjemmeholdet Toronto scorede to gange i tredje periode, men kom ikke tættere end 3-4.

For målmanden Frederik Andersen blev mandagens kamp endnu en blandet oplevelse.

Anaheim tabte 0-1 i Chicago. Det lykkedes stjernespilleren Jonathan Toews at passere danskeren 51 sekunder inde i kampens overtid.

Frederik Andersen får ros for at have spillet endnu en flot kamp, hvor han holdt sit hold inde i kampen.

- Han har hele tiden været god for os. Man tager det nærmest for givet, at han redder puckene. Som back føler man sig sikker derude. Hvis du et kort øjeblik misser din mand, vil "Freddie" være der for dig, siger backen Hampus Lindholm til Anaheims hjemmeside.

Anaheim har de seneste sæsoner været et af NHL's bedste hold, men i denne sæson er der indtil videre intet andet end målmandsspillet, som fungerer.

I fem af sæsonens første otte kampe har Anaheim-spillerne forladt isen uden at score. Det betyder også, at Frederik Andersen trods godt spil i sine kampe, endnu ikke har prøvet at vinde i denne sæson.

Anaheim er næstsidst i sin Pacific Division.