Nigeriansk profil bliver alligevel i FC Midtjylland

FC Midtjylland har overraskende skrevet under på en treårig kontrakt med midtbaneprofilen Rilwan Hassan.

Det meddeler klubben onsdag aften på sin hjemmeside.

Det er ellers blot et par uger siden, at klubben meldte ud, at den 25-årige nigerianer var fortid i klubben, da længere tids snak om kontraktforlængelse var endt uden resultat.

- Det er en super glædelig dag for FC Midtjylland, siger sportsdirektør Claus Steinlein i et videoindslag på klubbens hjemmeside.

- For at være helt ærlig troede jeg ikke rigtig på, at vi ville komme i mål, da vi gik på sommerferie. Men Rilwan har tænkt over det i sommerferien, og han vil Danmark, og han vil FC Midtjylland, lyder det fra Steinlein.

Sportsdirektøren siger videre, at Rilwan Hassan har haft "mange muligheder" for at komme til udlandet eller andre klubber i Danmark.

Selv siger den hårdtarbejdende midtbanespiller, at han håber at kunne gentage bedriften fra sæsonen 2014/15, hvor FCM vandt sit første danske mesterskab nogensinde.

- Jeg er glad for at være her i Danmark. Jeg kan godt lide at være i Midtjylland.

- Jeg håber, at vi bliver mestre igen, lyder det fra Rilwan Hassan, som desuden vil gå efter at blive dansk statsborger.

Rilwan Hassan kom i en ung alder til FCM fra samarbejdsklubben Ebedei i Nigeria.

I 2010 fik han sin debut på FC Midtjyllands førstehold, inden han året efter fik sit gennembrud. Det er sammenlagt blevet til 180 kampe for FCM og 17 scoringer.

/ritzau/

Dagens Gossip