Niklas Landin: EM i Danmark vil stå som en skuffelse

EM i Danmark har været en kæmpe oplevelse for målmand Niklas Landin, men han vil alligevel tænke tilbage på turneringen som en skuffelse på grund af finalenederlaget til Frankrig.

Det blev undervejs til syv danske sejre foran 14.000 tilskuere i Boxen i Herning før det grusomme nederlag på 32-41 til franskmændene.

- Vi har spillet en fantastisk turnering, hvor vi har været på en fantastisk rejse med publikum, og det er bare ærgerligt, at vi ikke fik sat det rigtige punktum til sidst.

- Det er en kæmpe skuffelse, og det er det, man vil tænke tilbage på, siger Niklas Landin.

Målmanden havde blot en redningsprocent på 15 i finalen mod Frankrig, der stort set afgjorde kampen i de første 20 minutter.

Heller ikke målmandskollegaen Jannick Green vil have de bedste minder fra mødet med Frankrig.

- Det var ikke sjovt - en forfærdelig oplevelse. Der var ikke meget, der lykkedes for os, men Frankrig var eddermaneme gode.

- Jeg tænkte undervejs, at det måtte vende på et tidspunkt. Så slemt kunne det ikke fortsætte i hele kampen.

- De splittede os fuldstændig ad og spillede forrygende i angrebet. Vi fik ikke rigtig stoppet noget og havde ikke så mange redninger, siger Green.

Målmanden fra Bjerringbro-Silkeborg har svært ved at se noget positivt ved EM.

- Lige nu er det svært. Men jeg synes, at vi har spillet noget fremragende håndbold, og det har været en fremragende kulisse, siger han.

/ritzau/

Dagens Gossip