Niklas Landin ny anfører for herrelandsholdet

Det bliver Niklas Landin, der fremadrettet kommer til at fungere som anfører for det danske herrelandshold i håndbold. Den oplysning kom Ulrik Wilbek med på mandagens spillermøde under førstedagen af træningslejren i Ringsted.

Landin, der trods sin unge alder på blot 23 år allerede nu har spillet 78 landskampe for Danmark, kommer ikke til at bære et decideret anførerbind i og med, at anførertitlen formelt er afskaffet i international håndbold, men han vil både internt og eksternt komme til at optræde som gruppens leder.

Siden sin A-landsholdsdebut i Graz mod de østrigske værter i Interwetten Cup i november 2008, har Landin deltaget ved fem store slutrunder og han har en enkelt scoring på samvittigheden – nemlig da han kom på scoringstavlen i Danmarks nederlag til Serbien i den indledende runde ved EM i 2012. En kamp, Danmark trods keeperens scoring tabte 24-22.

Forud for A-landsholdskarrieren har den nuværende Rhein-Neckar Löwen målmand stået 40 U-landskampe og 40 Y-landskampe for Danmark.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip