Nikolaj Ehlers assisterer forgæves i NHL-danskermøde

13/10/2015

Det 19-årige danske ishockeytalent Nikolaj Ehlers assisterede mandag aften for anden gang i sin bare tre kampe korte NHL-karriere.

Efter kampen mellem Winnipeg Jets og New York Islanders var det dog opgørets anden dansker, Frans Nielsen, der kunne juble.

New York Islanders vandt nemlig for første gang i sæsonen, da holdet foran eget publikum slog Winnipeg med 4-2.

Det var samtidig sæsonens første nederlag for Winnipeg.

Ved stillingen 3-0 til New York i anden periode fandt Nikolaj Ehlers holdkammeraten Mark Scheifele, der sendte en reducering i mål. I situationen skulle Frans Nielsen have ageret forsvarsspiller, men danskeren havde tabt sin stav.

I tredje periode fik Winnipeg reduceret yderligere. Det betød, at gæsterne satsede alt for at få udlignet til sidst, men mislykkedes. Med 19 sekunder tilbage kunne New York sende pucken i et tomt mål til slutresultatet 4-2.