Nikolaj Ehlers besejrer Jannik Hansen i danskeropgør

19/11/2015

Den danske NHL-komet Nikolaj Ehlers blev den store mod sin langt mere erfarne landsmand i den nordamerikanske ishockeyliga.

Den 19-årige dansker var sammen med holdkammeraterne hos Winnipeg Jets natten til torsdag dansk tid en tand bedre, da det på hjemmebane blev til sejr på 4-1 over Vancouver Canucks med Jannik Hansen på holdet.

Udeholdet fulgte med indtil slutningen af anden periode, hvor Winnipeg bragte sig foran 2-1.

Spændingen var dog intakt frem til slutfasen i tredje periode, hvor hjemmeholdet lukkede kampen med to scoringer i de sidste tre minutter.

Ingen af danskerne spillede en rolle ved scoringerne.

For Winnipeg var der tale om en vigtig sejr efter seks kampe på stribe uden sejr. Klubben er nu noteret for 20 point i lige så mange kampe på sjettepladsen i Central Division.

Også Vancouver har spillet 20 kampe med 20 point til følge. Det rækker til tredjepladsen i Pacific Division.