Nikolaj Steen: Det er mega syret

Skrevet af admin

19/10/2013
Fredag efter fredag har seerne stemt mentorerne hjem fra underholdningsprogrammet Mentor, der har været Thomas Blachmans bud på efterårs-underholdning. Men i sidste ende var det Nikolaj Steen, der trak det længste strå fredag aften.- Det er mega syret. Jeg er jo ikke bare årets mentor. Jeg er den første, siger Nikolaj Steen til Newspaq.Nikolaj Steen har de sidste to måneder fungeret som mentor for sangerne 16-årige Adrian Mikkelsen, 23-årige Selina Jane og 15-årige Julie Bjerre. Sidstnævnte havde han med i aftens finaleshow mod Nikolaj Nørlund og dennes mentee, Cecilie Trolle. - Jeg er meget stolt, både af Julie, Selina og Adrian, men også af Nørlund. Han har gjort et sejt stykke arbejde, siger Steen og fortsætter: - Vi arbejder meget forskelligt, Nørlund og jeg. Han er måske lidt mere bestemt, mens jeg måske prøver at mærke lidt mere efter. Men vi ved, hvad vi vil, og han havde også fortjent sejren, siger han. Udover titlen som årets Mentor har Nikolaj Steen også vundet en pladekontrakt til sin mentee, Julie Bjerre. Newspaq

Mest læste i dag

Fredag efter fredag har seerne stemt mentorerne hjem fra underholdningsprogrammet Mentor, der har været Thomas Blachmans bud på efterårs-underholdning. Men i sidste ende var det Nikolaj Steen, der trak det længste strå fredag aften.

- Det er mega syret. Jeg er jo ikke bare årets mentor. Jeg er den første, siger Nikolaj Steen til Newspaq.

Nikolaj Steen har de sidste to måneder fungeret som mentor for sangerne 16-årige Adrian Mikkelsen, 23-årige Selina Jane og 15-årige Julie Bjerre. Sidstnævnte havde han med i aftens finaleshow mod Nikolaj Nørlund og dennes mentee, Cecilie Trolle.

- Jeg er meget stolt, både af Julie, Selina og Adrian, men også af Nørlund. Han har gjort et sejt stykke arbejde, siger Steen og fortsætter:

- Vi arbejder meget forskelligt, Nørlund og jeg. Han er måske lidt mere bestemt, mens jeg måske prøver at mærke lidt mere efter. Men vi ved, hvad vi vil, og han havde også fortjent sejren, siger han.

Udover titlen som årets Mentor har Nikolaj Steen også vundet en pladekontrakt til sin mentee, Julie Bjerre.

Newspaq