Nikolaj Steen: Sangeren er vigtigere end pris

Skrevet af admin

12/10/2013

Dagens topnyheder

Nikolaj Steen og Nikolaj Nørlund skulle fredag aften vælge, hvilken mentee de ville have med i finalen næste fredag i underholdningsprogrammet Mentor. 

Nikolaj Nørlund valgte 20-årige Cecilie Trolle, mens Nikolaj Steen valgte Julie Bjerre frem for rockpigen Selina Jane. Og det var der en helt speciel grund til ifølge Nikolaj Steen. 

- Jeg er fuldstændig ligeglad med at vinde årets mentor. For mig handler det om, hvem kan få mest glæde ud af det her, siger han til Newspaq og fortsætter:

- Jeg tror, at det ville forvirre Selina at være hos et multi-internationalt pladeselskab. Julie ville få glæde af at være et sted, hvor de er vant til at håndtere musik, siger Steen.

Dog var det andre grunde, der gjorde, at Nikolaj Nørlund valgte Cecilie Trolle.

- Cecilie har en lyd og en musikalitet, som er helt hendes egen. Det er den slags musik, jeg gerne vil arbejde med. Når nogen har noget, som ingen anden har, siger Nikolaj Nørlund til Newspaq.

I finalen står der en pladekontrakt til sangeren og en prisen som årets mentor på spil.

Men for Nikolaj Nørlund og Cecilie Trolle er målet ikke at vinde.

- Vi vil gerne lave god musik. Vi vil ikke gå den nemme vej, og det skal være noget, vi kan stå inde for. Vi vil gerne lave et fedt finale-show, siger Nørlund.

Cecilie Trolle har haft Nikolaj Nørlund som mentor fra programmets start, mens Julie Bjerre har haft sangerinden Julie Berthelsen som mentor indtil sidste uge. Hun har derfor kun arbejdet sammen med Nikolaj Steen i en uge, men ifølge Nikolaj Nørlund er det ikke en fordel for ham og Trolle.

- Nu er det finale, og en finale er noget helt specielt. Alle kommer til at gå all-in, siger han.

Mentor-finalen kan opleves næste fredag på DR 1.

Newspaq.