Nina tog sit eget liv: Kæresten truede med at offentliggøre denne sms

En 20-årig brite tog i september 2015 angiveligt sit eget liv, på grund af en sms-besked, som hendes kæreste uheldigvis havde fået fingrene i. Det skriver Telegraph.

Den studerende Nina Paunova var efter sigende i et turbulent forhold med Samuel Scott. De havde holdt en to måneder lang pause over sommeren, men for nylig fundet sammen igen.

Den 8. september slog Scott op med Nina i en sms, efter han havde fået et screendump af nogle beskeder, som hun havde sendt til sin veninde. I beskederne stod der efter sigende, hvordan hun ville dumpe Scott, efter han havde købt dyre gaver til hende:

- Jeg har forklaret dig, hvad min plan er. Lige efter min 21 års, og efter han har brugt 1.000 - 2.000 pund (omkring 9.000 - 19.000 danske kroner red), er jeg væk.

Nina Paunovas far har forklaret, at Scott kom fra en velhavende familie og havde brugt store beløb på at forkæle Nina i det første år af deres forhold.

Det seneste år havde han dog ændret sig og ville have hende til at betale mere for sig selv, men stadig leve på samme måde. Det kæmpede hun efter sigende lidt med.

Sagens afhøringer fortsætter i de kommende uger.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip