Nissan forlænger reklamationsretten på LEAF-batteriet

Med den nu udvidede reklamationsret garanterer Nissan, at litium-ion-batteriet i Nissan LEAF holder en batterikapacitet på mindst 9 ud af 12 søjler i batterikapacitetsmåleren i 5 år eller 100.000 kilometer alt efter, hvad der kommer først.

Forbedringen af den eksisterende reklamationsret gælder for de mere end 10.000 Nissan LEAF, der er blevet solgt i Europa, hvor 93 procent af kunderne siger, at de er "meget" eller "særdeles" tilfredse med den banebrydende, 100 procent eldrevne familiebil.

Senior Vice President of Sales and Marketing Paul Willcox fortæller, at Nissan er glade for at tilbyde denne udvidede reklamationsret til de eksisterende kunder, så de forsikres om, at Nissan stoler på teknologien.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - Klik her og vær med nu

- Vi er i den enestående situation, at vi har over 10.000 kunder i Europa og 62.000 kunder på verdensplan, der hver dag kører i en 100 procent eldrevet bil, og således har givet os feedback om deres erfaringer i over to år.  Vores analyse af de tilgængelige data viser, at vores batteriteknologi, som er udviklet og fremstillet af Nissan i samarbejde med vores partner NEC, er holdbar og pålidelig ved dagligdags brug i Europa, siger Paul Willcox.

Den nye Nissan LEAF, der produceres i Europa, har længere rækkevidde, forbedrede specifikationer, tre udstyrsniveauer, mere teknologi, og så er indstigningsprisen lavere. Den kommer til salg i Danmark fra denne måned og er også omfattet af den forbedrede reklamationsret vedrørende batteriets tilstand.

Dagens Gossip