Nissan leverer 48 nye elbiler til Københavns Kommune

I løbet af denne måned modtager Københavns Kommune de 48 nye elbiler, som bliver en del af den nuværende flåde af hjemmeplejebiler. Indkøbet er et led i Københavns Kommunes grønne strategi og skal altså primært anvendes i hjemmeplejen, hvor plejepersonalet får stillet elbilerne til rådighed.

- I Københavns Kommune er vi glade for endnu en gang at kunne udvide vores flåde af elbiler. Det støtter op om vores ambition om at blive CO2-neutrale i 2025, og derfor er indkøbet også et godt skridt på vejen i forhold til kommunens egne biler, siger Jan Hahn Nørgaard, områdechef for Facility & Service i Københavns Kommune.

Med over 60.000 solgte eksemplarer er LEAF den bedst sælgende elbil i verden. Nu kommer den populære model i en ny og forbedret udgave, og den er allerede til salg i Danmark. Den nye Nissan har nydt godt af en lang række ændringer, som blandt andet omfatter en øget rækkevidde på op til 199 kilometer.

Den nye LEAF har længere rækkevidde, større bagagerum, mere komfort og mere kabineplads, og så fås den i flere versioner.

Dagens Gossip