Nøgen mand lagde sig i den forkerte seng

Der ligger en fremmed og særdeles nøgen mand i min seng.

Sådan sagde en 64-årig kvinde i Københavns Sydvestkvarter, da hun klokken 09.32 lørdag morgen ringede til politiet.

- Hun er gået ud med skraldespanden og har ladet døren stå på klem, og manden er så gået ind og har lagt sig i sengen, siger vagtchef Kim Nicholsen til Ritzau.

Men kvinden tilkaldte ikke ordensmagten med det samme, hun opdagede manden.

Først troede hun nemlig, at det var en af sønnens venner. Da hun smækker døren på vej til arbejde, finder hun dog en bunke tøj i opgangen. Det får hende til at gå tilbage, og der ser hun så, at det er en fremmed mand, der ligger, som Gud har skabt ham i sengen.

- Manden viser sig at være underboen på 34 år, som er gået forkert, da han er stærkt beruset. Han boede nedenunder bare til den anden side, fortæller vagtchefen.

Det var dog ikke første gang den morgen, at den mandlige underbo havde taget fejl af lejlighederne. Knap en halv time inden, havde han forsøgt at komme ind hos en anden kvindelig beboer i opgangen, som også ringede til politiet.

- Klokken 09.09 ringer en kvinde ind og siger, at der står en mand uden bukser på ude foran hendes dør, og som gerne vil ind, siger Kim Nicholsen.

Politiet nåede dog ikke frem, før manden var væk igen, og politiet kørte. Senere viste det sig så, at den 34-årige mand var gået op ad trapperne til den 64-årige kvindes seng.

Manden er ikke sigtet for noget, men har fået en hjælpende hånd ned til sin egen seng, hvor han lige nu sover branderten ud.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip