Nøgenbilleder af tynd Medina deler Danmark - se de 9 billeder

Måske var der nogen, der fik søndagskaffen galt i halsen, hvis de tjekkede facebook eller Twitter ud i aftes.

Med et klik lagde sangeringen Medina en billedeserie af sig selv - helt nøgen - ud på flere sociale medier.

Sammen med ni sort/hvid fotografier skrev hun følgende tekst:

"Im ready.... Another qutie shootie coming up in Cape Town in a few days #naked #medina #beach #topless for a book I'm doing.. For the fashionistas and guys️ let's get wet wet wet on that sandy African beach".

LÆS OGSÅ: Dette tøj ødelægger dit helbred

Som det fremgår af Medinas opdatering, er hun mere end klar til at få taget flere billeder om et par dage i Afrika. Men der er delte meninger om popprinsessens nøgenbilleder. Langt de fleste Facebook-brugere er utilfredse med sangerindens udseende og frimodighed.

"Spis nu noget mad Medina!", skriver en kvinde på Facebook.

"Med de fotos gør du ikke dig selv nogen tjeneste. Det er jo nærmest anorektisk at se på. Respekt for dig som kunstner, men drop den slags stunts", skriver en anden Facebook-bruger.

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med

Men der er også dem, der hylder Medina for hendes afslørende billeder.

"Hvis ikke at du havde gjort det nu, ville du fortryde det om 10 år. Supersmukt. Nyd livet", lyder det fra en stor fan på Facebook.

"Du er meget smuk Medina....nogle skriver du er for tynd...det skal man ikke lytte for meget til. Hvis du føler dig tilpas med din vægt og er sund og rask, så vejer du lige præcis det du skal", kommenterer en kvinde på Facebook.
 
SE BILLEDERNE I FULD STØRRELSE HER:

Dagens Gossip