Nøgenmodel med promille på 4,6 røg til udpumpning og trak ikke vejret

Nøgenmodellen Nicole Brøggler forstår at feste igennem. Men forleden kunne det have fået fatale konsekvenser for nøgenmodellen, der også har været med i nogle afsnit af "Bypiger søger Bonderøv".

Nicole Brøggler røg til udpumpning med en promille på 4,6 og hun trak ikke vejret i halvandet minut, skriver Ekstra Bladet.

- Jeg vågnede op i ambulancen, da jeg fik en adrenalinsprøjte. Jeg var helt forvirret, havde knaldende hovedpine og syns- og følelsesforstyrrelser, fortæller realitybaben, der også ernærer sig som eventpige og nøgenmodel.

Efter udpumpningen på sygehuset forlod Nicole Brøggler hospitalet, trods lægerne advarede mod det.

Bliv ven med Dagens.dk på Facebook - altid gratis nyheder

Hun kan dog ikke huske, hvor meget alkohol, der skulle til, for at få promillen op på 4,6:

- Så vidt jeg husker, var det to flasker asti, seks mokaii, et par drinks, måske 10 shots, en hel del jægerbombs, en halv flaske verdi og lidt tequila. Men jeg har nok drukket mere, lyder svaret fra nøgenmodellen.

Oplevelsen med en tur til udpumpning og at vejrtrækningen stoppede får ikke Nicole Brøggler til at stoppe med at drikke:

- Nej da. Hvis jeg er frisk nok, skal jeg i byen i Næstved på torsdag, siger Nicole til Ekstra Bladet.

For 14 dage siden var det også gal på en bytur. Her vågnede Nicole på SAS-hotellet ved Hovedbanegården i København og anede ikke, hvor hun var henne. Hun fortæller til avisen, at der var to nøgne fyre, der lå og sparkede til hende og en veninde. Hverken veninden eller Nicole havde tøj på, men hun aner ikke om de havde sex med fyrene.

- Jeg tror det ikke, for de var ret sure på os. Måske fordi vi ikke havde knaldet dem. De var fra Norge eller Sverige eller sådan noget. Min veninde havde også kastet op ud over det hele. Det gjorde dem nok ikke i bedre humør, lyder det fra Nicole, der skal tjekkes af egen læge ved lejlighed.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip