Nogen har puttet hud på en levende Lego-figur – og det er ikke én, vi har lyst til at lege med

Frank Ippolito er make-up artist og arbejde med at lave special effects til det hvide lærred. Derfor har Frank også gjort det til sin hobby at bringe imaginære fantasifigurer til live. Det skriver britiske Metro.

I mange år har Frank Ippolito drømt om at virkeliggøre den berømte Lego-figur, som millioner af børn verden over har leget med, og for nylig lykkes det.

Kigger man på resultatet, er det muligt, at det er Franks mangeårige drøm, men for os andre er der snarere tale om et mareridt.

For efter make-up artisten, i selskab med tv-programmet Tested, har fået lov at forvandle den karakteristiske gule figur, ligner resultatet mere noget fra en gyserfilm. Hvad der til forveksling ligner hud, er blevet trukket udover det ellers så børnevenlige ansigt, og de store, sorte, tomme øjne giver figuren et 'creepy' udseende.

Som prikken over i'et har Frank Ippolito også fået fremstillet de karakteristisk Lego-hænder, der dog i voksenstørrelse, og betrukket med 'hud', mest af alt ligner et par skræmende krabbeklør.

Og som om det ikke var nok at skræmme sine nærmeste, så valgte Frank Ippolito tilmed at drage til den årligt tilbagevendende Comic Con-festival i San Diego, Californien i ført Lego-uhyret. En festival der startede som en tegneseriefestival, men som nu rummer adskillige genrer indenfor fantasi.

Her høstede han adskillige nysgerrige blikke, mens han helt sikkert også har ødelagt et par barndomsminder eller to hos skræmte tilskuere.

I videon herunder kan du se den uhyggelige Lego-figur:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip