Nordea siger hverken ja eller nej til højere bidragssats

Hos konkurrenterne på markedet for boliglån er Realkredit Danmarks melding om højere bidragssatser til kunderne ikke gået ubemærket hen.

Men i Nordea, der udbyder boliglån gennem Nordea Kredit, vil man ikke umiddelbart afsløre, om boligejerne også her må forberede sig på at skulle betale mere for boliglånet.

- Det er ikke en diskussion, vi ønsker at føre via landets medier, men det er klart, at vi løbende og grundigt analyserer, hvordan vi skal forholde os til de stigende kapitalkrav, tilsynsdiamanten og den aktuelle markedssituation.

- Vi følger situationen nøje, og vi har selvfølgelig også noteret os, at RD har sat deres bidragssatser op, skriver Torben Laustsen, Nordeas bankdirektør for privatkunder i Danmark, i en mail.

I Jyske Bank, der ejer BRFkredit, har man ingen kommentarer i kølvandet på meldingen om højere bidragssatser hos konkurrenten.

- Vi har tidligere meldt ud, at vi ikke vil forhøje bidragssatser og rentetillæg i 2016. Vi har ingen kommentarer derudover, siger Carsten Laustsen, områdedirektør for bolig i Jyske Bank, på koncernens vegne.

Den største udbyder af boliglån på markedet, Nykredit, har allerede varslet prisstigninger, som træder i kraft 1. juli for selskabets kunder i datterselskabet Totalkredit.

Tirsdag har Realkredit Danmark meldt ud, at selskabet forhøjer bidragssatserne for den del af selskabets kunder, der har de korte flekslån.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip