Nordmand betalte 210.000 kroner for to øl på polsk stripklub - banken dømt til at betale

En norsk mand ville i juli sidste år afslutte en bytur med et besøg på en stripklub i Polen, men det endte som en halvdyr affære. 

Manden husker, at han drak to øl, men herefter blev hukommelsen sort, og dagen efter blev han kontaktet af sin bank, der undrede sig over nogle voldsomme hævninger fra mandens konto, skriver Fædrelandsvennen.

Læs også: Spritstiv polsk prostitueret viste bryster i fynsk vejkryds

Mellem klokken 01.39 og 04.58 blev der trukket 250.839.99 norske kroner fra mandens konto, og da han ikke ville vedkende sig at have stået bag, valgte banken at trække ham i retten for at slippe for at dække beløbet. 

I retten i Kristiansand blev der fremlagt billeder fra videoovervågningen på stripklubben. Her kunne man se, at manden indtastede sin pinkode, mens der sad to kvindelige ansatte i sofaen ved siden af ham. 

Det betragtede retten som 'groft uagtsomt', men da han tydeligvis ikke havde overdraget sit kort til nogen, og da banken omgående blev klar over misbruget, blev det vurderet, at han ikke skulle betale pengene tilbage til banken. 

Læs også: Max står frem: 'Jeg er pædofil, men det er okay'.

Han skulle dog selv dække selvrisikoen, der lød på 10.000 danske kroner. 

Retten fandt det bevist, at manden sandsynligvis var blevet dopet på stripklubben, da polsk politi tidligere har fundet ulovlige og uidentificerbare væsker på klubben, samt at flere andre kunder har oplevet at få lænset deres konti efter at have besøgt stedet. 

I tillæg til de 200.000 danske kroner, blev banken også pålagt at betale mandens sagsomkostninger, der løb op i 96.000 danske kroner. 

 

Dagens Gossip