Nordsjælland-spids glad trods 0-4 nederlag

FC Nordsjælland tager ifølge Mikkel Beckmann en masse selvtillid med fra tirsdagens nederlag på 0-4 til Chelsea i Champions League.

Angriberen føler egentlig, at FCN fik vist, at de kan være med blandt de bedste i Europa.

- Vi fik vist, at vi kan spille med mod de rigtig store drenge.

- Det er mærkeligt at sige, når vi lige har tabt 0-4, men det mener jeg godt, at vi kan, siger Mikkel Beckmann, der tror på, at de danske mestre kan skabe et resultat om tre uger, når Juventus gæster Parken.

- Og vinder vi over Juventus, så er vi over dem i tabellen, siger angriberen om italienerne, der har spillet uafgjort i de to første gruppekampe.

Mikkel Beckmann mener, at FCN kunne have rystet Chelsea, hvis det var lykkedes for Joshua John at score på en stor chance midtvejs i anden halvleg.

- Hvis Petr Cech ikke havde hevet en vanvittig redning frem, og jeg havde været mere heldig på riposten, så havde kampen været helt åben.

- I stedet knalder de kort efter et frispark ind til 2-0, og så er den kamp lukket. Det er ærgerligt, at vi falder så meget sammen til sidst, siger Beckmann med henvisning til Chelseas scoringer til 3-0 og 4-0.

- Vi har bolden forholdsvist meget og skaber mere, end vi gjorde i vores første kamp mod Shakhtar Donetsk. Vi havde en rigtig god fornemmelse på banen mod Chelsea og med lidt held, kunne vi have udlignet, siger Mikkel Beckmann.

 

Dagens Gossip