Nordsjælland-spids glad trods 0-4 nederlag

FC Nordsjælland tager ifølge Mikkel Beckmann en masse selvtillid med fra tirsdagens nederlag på 0-4 til Chelsea i Champions League.

Angriberen føler egentlig, at FCN fik vist, at de kan være med blandt de bedste i Europa.

- Vi fik vist, at vi kan spille med mod de rigtig store drenge.

- Det er mærkeligt at sige, når vi lige har tabt 0-4, men det mener jeg godt, at vi kan, siger Mikkel Beckmann, der tror på, at de danske mestre kan skabe et resultat om tre uger, når Juventus gæster Parken.

- Og vinder vi over Juventus, så er vi over dem i tabellen, siger angriberen om italienerne, der har spillet uafgjort i de to første gruppekampe.

Mikkel Beckmann mener, at FCN kunne have rystet Chelsea, hvis det var lykkedes for Joshua John at score på en stor chance midtvejs i anden halvleg.

- Hvis Petr Cech ikke havde hevet en vanvittig redning frem, og jeg havde været mere heldig på riposten, så havde kampen været helt åben.

- I stedet knalder de kort efter et frispark ind til 2-0, og så er den kamp lukket. Det er ærgerligt, at vi falder så meget sammen til sidst, siger Beckmann med henvisning til Chelseas scoringer til 3-0 og 4-0.

- Vi har bolden forholdsvist meget og skaber mere, end vi gjorde i vores første kamp mod Shakhtar Donetsk. Vi havde en rigtig god fornemmelse på banen mod Chelsea og med lidt held, kunne vi have udlignet, siger Mikkel Beckmann.

 

Dagens Gossip

Dagens TV