Nordsjælland-træner: grænsen er nået

Det er kun blevet til to point i de første fire kampe i Superligaen for FC Nordsjælland, og det har betydet en skuffende placering under nedrykningsstregen for sidste sæsons sølvvinder.

En del af forklaringen på den dårlige sæsonstart er mange udskiftninger og skader i truppen på samme tid, forklarer FCN-træner Kasper Hjulmand.

- Jeg mener, at vi har nået grænsen for, hvor meget vi kan rokere rundt. Hvis man vil skabe fremdrift og blive bedre, end det man er, så kan man ikke lave mere udskiftning, end vi har gjort, siger Hjulmand.

- Tværtimod havde det - optimalt set - været bedre med færre udskiftninger. Det har drillet os ekstra meget i denne opstart og i august, at mange af dem, som har været her i et stykke tid, har været skadede.

- De rutinerede spillere ville have givet en ballast, så vores nye spillere måske ikke skulle hives ind på banen med det samme og spille, men langsomt kunne komme i gang og lære vores spil at kende først.

- Men de har ikke været klar til kamp. Og det er selvfølgelig noget, som har drillet os og kommer til at drille os i resten af august, vurderer FCN-træneren.

FCN har også tabt to kampe i Champions League-kvalifikationen til russiske Zenit St. Petersborg med sammenlagt 0-6.

En FCN-sejr i lørdagens superligakamp hjemme mod AaB er derfor særdeles tiltrængt, og sejrene skal nok komme, beroliger Hjulmand.

- Når alle folk er klar, så er jeg helt sikker på, at vi ser et rigtigt stærkt hold i løbet af efteråret. Vi håber at klemme en masse point sammen inden da, så vi ikke er for langt bagefter

- Men grænsen for, hvor meget vi kan skifte ud, er bestemt nået, fastslår Hjulmand.

/ritzau/

 

Dagens Gossip