Nordstrand gentager sakse-succes mod FCK: Det var fedt

Skrevet af admin

23/08/2015

Dagens topnyheder

Morten Nordstrand har to gange saksesparket et afgørende 2-2-mål ind mod sin tidligere klub FC København.

11. august 2013 scorede Nordstrand en perle af et mål på saksespark til 2-2 mod FCK for sin daværende klub FC Nordsjælland. Målet faldt i det 83. minut på Farum Park.

Søndag aften - 23. august 2015 - gjorde han det igen for sin nuværende klub AGF, som dermed spillede 2-2 mod FCK i Telia Parken. Denne gang udlignede han i det 89. minut.

- Det var fedt. Det var en rigtig fed følelse.

- Når bolden ligger deroppe, så er det den eneste måde, jeg kan afslutte på. Og så ramte jeg den sindssygt godt igen. Det var vigtigt, for det gav point. Det er jeg glad for.

- Jeg hang deroppe og ramte den, men jeg så ikke, hvor den røg hen. Jeg kunne bare høre AGF-fansene juble helt vildt. Så fik jeg den følelse i kroppen af, at det skete igen. Og så gik det bare amok, fortæller Nordstrand.

AGF-angriberen har ikke en fornuftig forklaring på sin evne til at score den slags mål.

- Det er ikke noget, jeg træner. Det er ren instinkt. Jeg fik et vanvittigt godt træf på bolden, så det var fantastisk, siger Nordstrand.

I sin tid hos AGF har Nordstrand haft det svært, og han har været mest brugt som indskifter.

- Jeg er glad for, at jeg kunne være afgørende. Jeg har ikke spillet så meget i denne sæson, så det var fedt, at jeg kunne bidrage med et mål og vise mig frem på den måde.

- Det er noget tid siden, jeg har gjort det i Superligaen. Det er det, jeg er med for, siger han.

/ritzau/