Nordstrand skød AaB i sænk

For anden kamp i træk strålede FC Nordsjælland-spidsen Morten Nordstrand med afgørende og flotte scoringer. I sidste weekends Superliga-kamp sikrede han således 2-2 mod FCK, og lørdag aften scorede han begge mål, da FC Nordsjælland sendte AaB hjem til det nordjyske med et 2-1-nederlag.

Det første mål i en yderst underholdende første halvleg faldt efter et kvarters spil, da nordsjællænderne bragte sig i front. Giftige Morten Nordstrand modtog bolden på kanten af feltet og bankede læderet i en fornem bue mod det lange hjørne i målmand Nicolai Larsens mål.

Målet kunne dog ikke måle sig med målet i sidste weekend, hvor Morten Nordstrand som bekendt scorede det, der allerede bliver kaldt årets mål i Superligaen, da han saksesparkede bolden ind over Johan Wiland i FCK-målet.

Et kvarter senere faldt nordjydernes udligning. Nyindkøbet Anders K. Jacobsen fik sendt en aflevering i fødderne på Kasper Kusk, der efter en fiks dribling klaskede bolden ned i det lange hjørne i FCN-målet. Det blev dermed til 1-1 efter første halvleg, hvor AaB dominerede.

Sådan fortsatte det også efter pausen, og selvom det var AaB, der flere gange var tæt på at tage føringen, kunne FC Nordsjælland med 20 minutter igen bringe sig på sejrskurs.

Endnu engang var det Morten Nordstrand, der satte sidste fod på. Han stormede frem til forreste stolpe og dirigerede med en hård inderside indlægget fra højre side i nettet.

Trods en nervepirrende afslutning endte kampen altså uden yderligere scoringer. Med sejren er FC Nordsjælland nu nummer ni i Superligaen, mens AaB ligger nummer tre.

Dagens Gossip