Norge er ude af EM i håndbold efter drama

16/01/2014

EM i håndbold i Danmark blev aldrig til nogen norsk succes. Efter nederlag i de to første kampe til Island og Spanien var kravet en sejr torsdag aften mod Ungarn, hvis drømmen om en plads i mellemrunden skulle blive til virkelighed.

Det var tæt på, men i en yderst jævnbyrdig kamp måtte Norge nøjes med uafgjort 26-26. Dermed sluttede Norge sidst i gruppe B, mens Ungarn sluttede på tredjepladsen med to point efter to uafgjorte resultater.

Norge var foran 10-8 undervejs i første halvleg, men sluttede svagt og var bagud 13-16 ved pausen.

I anden halvleg kom Norge tilbage i kampen og udlignede i det sidste minut. Holdet nåede dog ikke at komme i angreb for at score sejrsmålet, der kunne have forlænget opholdet i turneringen.

Spanien vandt gruppe B og tager fire point med til mellemrunden, mens Ungarn og Island tager hver et point med videre.