Norge henter smal sejr ude over lilleput

16/11/2014

En smal sejr var nok til at bringe Norge tæt på Kroatien og Italien i EM-kvalifikationens gruppe H.

Nordmændene vandt søndag 1-0 ude over bundholdet Aserbajdsjan. Det skete på en scoring af Håvard Nordtveit efter 25 minutters spil.

Med sejren har Norge ni point for fire kampe. Kroatien og Italien har begge 10 point efter deres indbyrdes 1-1-kamp i Milano.

Aserbajdsjan er uden point efter fire kampe.

I gruppe B skuffede Belgien, da holdet måtte nøjes med 0-0 hjemme i Bruxelles mod Wales.

Kampens dramatiske højdepunkt indtraf kort før tid, da Belgiens indskiftede Dries Mertens måtte forlade banen med hjernerystelse.

Gareth Bale og co. er nummer to i gruppen med otte point for fire kampe, mens Belgien har fem point for tre kampe.

Øverst troner Israel med ni point for tre kampe. Israel vandt hele 3-0 hjemme over VM-deltageren Bosnien, der måtte spille næsten hele anden halvleg med 10 mand efter en udvisning.

Bosnien har blot to point for fire kampe.

Der var målfest i Nicosia, da Cypern vandt 5-0 hjemme over Andorra.

Ikke mindst Georgios Efrem havde en stor aften, da han scorede hattrick.

Giorgos Merkis indledte scoringsfesten efter ni minutter, og før pausen havde Georgios Efrem gjort stillingen til 2-0 og 3-0.

Samme spiller fuldendte sit hattrick i anden halvleg, og til sidst scorede Dimitris Christofi til 5-0 på et straffespark.

Cypern har seks point i gruppe B, mens Andorra er sidst uden point.