Norge kalder Emmelie's "Only Teardrops" for banalt fløjtespil

Vores nordiske brødre er ikke jublende vilde over Emmelie de Forest og sangen "Teardrops".

I hvert fald er musikanmelderen hos den norske avis, VG, negativt stemt:

- Det banale fløjtespil. Det forurener en ellers temmelig okay popsang, som handler om kærlighedslivet på klassisk dramatisk melodi grand prix-vis med store ord og endnu større trommer, skriver VGs musikanmelder, der dog giver Emmelie et plus for sin stemme.

Om den norske musikanmelder har fået en sur grape indenbords vides ikke, men der er ikke roser til nogen af de 16 sange i tirsdagens semifinale. Musikanmelderen fremhæver kun Estland.

I Sverige har Emmelie de Forest haft god opbakning fra vores nordiske brødre. Men Aftonbladets anmelder hiver ikke et 12-tal op af lommen, der kalder "Only Teardrops" for en blanding af folkevise og militærfløjt.

Det kan storfavoritten Emmelie de Forest dog være "fløjtende" ligeglad med. Bookmakere har fortsat den danske sangerinde som favorit til at vinde Eurovision Song Contest på lørdag. Og alle 11.000 tilskuere i semifinalen var ellevilde, da Emmelie var på scenen.

I aften afholdes den anden semifinale, hvor de sidste ti deltagere til finalen skal findes. Og på lørdag er 26 lande klar til at dyste om at have den bedste sang i Eurovision Song Contest.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip