Norge kan ikke få nok: Vilde med Nicki Bille

En offentlig flirt med en norsk tv-kendis, kække interview, en ny tatovering, en iturevet fodboldtrøje og en flittig brug af det sociale medie Twitter. Nicki Bille Nielsen har på rekordtid siden sit skifte til norske Rosenborg - for blot fire måneder siden - gjort sig landskendt og ikke mindst vellidt i fjeldlandet.

Flere norske sportsjournalister, som Sporten.dk har været i dialog med, forklarer, at Nicki Bille har været et særdeles tiltrængt og frisk pust for norsk fodbold.

- Han er den største profil, men det er først og fremmest på grund af de mange små underholdende kontroverser. Flirten med tv-værten Tone Damli Aaberge, den ødelagte trøje, brugen af Twitter osv. Vi vidste jo, at 'Pistolmanden' (Et øgenavn grundet en tatovering, red.) var mere end blot fodboldspiller, og for norsk fodbold og Rosenborg er det herligt med en sådan type, fortæller Roy Tommy Bråten, der er journalist hos Adressa.

Tankerne deler han med Morten Stokstad fra TV2 Norge.

- Han har klaret sig godt og er blevet meget populær på kort tid især blandt fansene, og han er blevet brugt meget i medierne. Han er jo en herlig impulsiv type, der tør at sige sin mening og gå sine egne veje, siger han og fortsætter:

- Der var en meget speciel episode i søndags, hvor han blev udvist og reagerede voldsomt ved at rive trøjen i stykker. Det skabte en del opmærksomhed. Men han har fået ganske meget støtte fra mange, selv om det var stærke billeder, netop fordi der er rigtig mange, som har savnet og efterlyst en profil, der tør at være lidt anderledes og som tør at vise sin entusiasme og energi. Så selvom han er lidt kontroversiel, så er han blevet meget populær på kort tid i Norge.

Hos et af landets største medier VG havde man fornylig inviteret Nicki Bille indenfor i studiet, og her mærkede man virkelig til danskerens popularitet.

- Vi havde ham som gæst i vores web-tv-show i forrige uge, fordi han på vældigt kort tid med sin personlighed er blevet en kæmpe profil i Norge. Bagefter fik vi en masse, masse gode tilbagemeldinger på det, og personligt, synes jeg, at han har været et frisk pust i norsk fodbold, som vi trængte til, siger Jamel Rake fra VG.

Sportsligt har Nicki Bille dog endnu ikke formået at omsætte energien til mål. Efter seks kampe er danskeren blot noteret kun én enkelt kasse.

Nicki Billes meritter i Norge:- Kække kommentarer i pressen var fra dag et meget vellidt - Lagde billede af sig selv og en ny tatovering op på Twitter- Havde en offentlig flirt med en norsk tv-kendis - Utilfredshed ved at blive skiftet ud. Førte til skideballe efter kampen af klubbens træner.- Rev sin spillertrøje itu efter en udvisning  - Snerrede af en modspiller på twitter efter kamp

Dagens Gossip