Norge på tavlen ved håndbold-VM med storsejr

De norske håndboldkvinderne tog mandag holdets første point ved VM med en storsejr over Puerto Rico.

Norske medier havde varmet op til kampen i Frederikshavn ved at spørge flere landsholdsprofiler, om det for første gang i historien ville lykkes Norge at score 50 mål i en enkelt kamp.

Det var nordmændene ikke i nærheden af i sejren på 39-13 over puertoricanerne, der regnes for et af de dårligste hold, som nogensinde har deltaget ved et VM.

Norge åbnede lørdag VM med et nederlag til Rusland, der mandag slog Spanien med 28-26.

Rusland er sammen med Rumænien gået i udbrud i gruppe D med to sejre hver. Norge og Spanien følger efter med en enkelt sejr hver, mens Kasakhstan og Puerto Rico er sidst.

I gruppe C blev mandagens uafgjorte 22-22-kamp mellem Frankrig og Sydkorea et stort drama.

Sydkoreanerne blev i første halvleg snydt for en scoring ved stillingen 6-6, da bolden ramte overliggeren og slog ned bag mållinjen. Scoringen fik dog ikke lov til at tælle, hvilket må ærgre Sydkorea.

Med 40 sekunder fik de to hold utallige chancer for at tage sejren, men hver gang blev bolden smidt væk, eller der blev skudt forbi mål.

Brasilien og Frankrig topper gruppe C med tre point, mens Tyskland, Sydkorea og Argentina følger efter med to point hver. Congo indtager sidstepladsen med nul point.

/ritzau/

Dagens Gossip