Norholt efter exit: Showet fortjener respekt

Skrevet af admin

09/11/2013
Der var fem par tilbage fredag aften, da Vild med dans rullede over skærmen. Det blev skuespillerinden Mathilde Norholt og danseren Thomas Evers Poulsen, der måtte forlade programmet, men selvom det altså på papiret betyder en femteplads, så er parret ikke helt enige.- Vi blev nummer fire. Vi kom på fjerdepladsen, siger Thomas Evers Poulsen efter showet, uden at ville uddybe, hvad han mener med det.- Det må være op til seerne selv at tolke, siger Mathilde Norholt, der tager nederlaget med et smil.- Det her show er en kæmpe maskine med en masse dygtige mennesker, og derfor fortjener showet også at få den respekt, det fortjener, siger hun kringlet uden at ville fortælle, om hun mener, at der ikke har været nok respekt om dansekonkurrencen.Deres udmeldinger kommer i kølvandet på en dramatisk sæson, hvor den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen har skabt meget debat, da han trods sine begrænsede danseevner og lave dommerkarakterer er strøget videre fredag efter fredag.Det har kostet dygtigere dansere livet i konkurrencen.Newspaq

Dagens topnyheder

Der var fem par tilbage fredag aften, da Vild med dans rullede over skærmen.

Det blev skuespillerinden Mathilde Norholt og danseren Thomas Evers Poulsen, der måtte forlade programmet, men selvom det altså på papiret betyder en femteplads, så er parret ikke helt enige.

- Vi blev nummer fire. Vi kom på fjerdepladsen, siger Thomas Evers Poulsen efter showet, uden at ville uddybe, hvad han mener med det.

- Det må være op til seerne selv at tolke, siger Mathilde Norholt, der tager nederlaget med et smil.

- Det her show er en kæmpe maskine med en masse dygtige mennesker, og derfor fortjener showet også at få den respekt, det fortjener, siger hun kringlet uden at ville fortælle, om hun mener, at der ikke har været nok respekt om dansekonkurrencen.

Deres udmeldinger kommer i kølvandet på en dramatisk sæson, hvor den tidligere fodboldspiller Allan Simonsen har skabt meget debat, da han trods sine begrænsede danseevner og lave dommerkarakterer er strøget videre fredag efter fredag.

Det har kostet dygtigere dansere livet i konkurrencen.

Newspaq