Norsk landstræner efter skuffelse: Vi skabte for lidt

Norge havde håbet at tage skridt mod EM i den første playoffkamp på hjemmebane mod Ungarn.

I stedet endte aftenen i skuffelse efter nederlag på 0-1. Norge sad på det meste af spillet, men havde svært ved at skabe chancer.

- Vi er selvfølgelig skuffede over resultatet. Det var en kamp, vi styrede hele vejen, hvilket var godt. Vi skabte måske en smule for lidt, også på dødbolde, men alligevel nok til at vinde. Vi var ikke effektive nok, siger Norges landstræner, Per-Mathias Høgmo, til TV Norge ifølge VG.

Kampens enlige mål blev scoret af den 21-årige debutant Laslo Kleinheisler efter 26 minutter. Men Norges målmand, Ørjan Håskjold Nyland, så også medskyldig ud. Han burde nok have afværget skuddet fra den spidse vinkel.

Men målmanden forsvarede sig efterfølgende.

- Bolden knækkede i luften. Jeg fik hånden på den, men det var ikke nok. Når man ser, hvordan bolden bevæger sig i luften, er den svær at gøre noget ved, siger Ørjan Håskjold Nyland.

I den anden lejr var den ungarske landstræner lykkelig. Hans mandskab forsvarede sig fremragende og var godt organiseret.

- Man har brug for noget held i sådanne kampe, men vi var også disciplinerede, og jeg er utrolig glad for sejren, siger Bernd Storck.

Trods det svære udgangspunkt har Norges landstræner dog stadig tro på, at EM-billetten kan indløses i returkampen på søndag i Ungarn.

- Som jeg ser det, er det et hold, vi kan slå på udebane. Det er der ingen som helst tvivl om. Vi skal kunne slå Ungarn, vurderer Per-Mathias Høgmo.

/ritzau/

Dagens Gossip