Norsk lavine koster skiløber livet

Skrevet af BNB

24/03/2013
»Vi har gravet en person ud fra skredet, og denne person blev desværre erklæret død på stedet af en læge,« siger Gaute Hoff. Politiet fik meldingen om skredet søndag ved 12.30-tiden, hvorefter man satte en omfattende redningsaktion i gang. Her fandt redningsfolkene fandt to personer - den ene blev sendt til behandling, mens den anden altså har mistet livet i skredet. Ifølge NTB var den omkomne mand på skitur med en anden person, og det var denne, der rapporterede om sneskreddet. De første meldinger gik på, at flere personer kunne være blevet fanget i snemasserne, mens politiet mener ikke længere, at det er tilfældet, og derfor har man søndag eftermiddag indstillet eftersøgningen.

Mest læste i dag

»Vi har gravet en person ud fra skredet, og denne person blev desværre erklæret død på stedet af en læge,« siger Gaute Hoff.

Politiet fik meldingen om skredet søndag ved 12.30-tiden, hvorefter man satte en omfattende redningsaktion i gang. Her fandt redningsfolkene fandt to personer - den ene blev sendt til behandling, mens den anden altså har mistet livet i skredet.

Ifølge NTB var den omkomne mand på skitur med en anden person, og det var denne, der rapporterede om sneskreddet.

De første meldinger gik på, at flere personer kunne være blevet fanget i snemasserne, mens politiet mener ikke længere, at det er tilfældet, og derfor har man søndag eftermiddag indstillet eftersøgningen.