Nosseknuseren fra Øresund går verden rundt

Danmark har fået en verdensstjerne, som hverken er fodboldspiller eller popstjerne. For det er ikke kun de danske medier, der er faldet på halen over den testikelædende, piratfisklignende pacu, som blev fanget i Øresund i sidste uge.

Større medier som Huffington Post og CNN har også bragt historien.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og underholdning

Fortællingen om den sydamerikanske fisk, der ikke færdes naturligt i europæisk farvand, har vakt opsigt. Og i udlandet interesserer man sig - ligesom i de danske medier - særligt for historierne om, at den i flere tilfælde har taget fejl af nødder og testiklerne på svømmende mænd.

Det var eksperter fra Statens Naturhistoriske Museum, som fortalte, hvordan pacu'er har bidt folk ihjel i Papua Ny Guinea og ofte går efter mænds kronjuveler ved et uheld.

Pacu'en blev fanget i Øresund af fritidsfisker Einar Lindgreen den 4. august. Det skete, da han tømte sine åleruser nord for Saltholm. Fisken med de menneskelignende tænder målte 21,5 centimeter og vejede et kilo.

LÆS OGSÅ: Dyrepasser sætter sine testikler på spil

Fredag formiddag hoppede dyrepasser Kristian Sørensen i baljen blandt Randers Regnskovs pacu'er for at bevise, at fisken med det absurde tandsæt ikke fortjener betegnelsen som testikelknuseren fra Øresund.

Kun iført badebukser satte han sine egne ædlere dele på spil og slap uden skrammer.

Dagens Gossip