Novasol og Nymindegab Feriehusudlejning fusionerer

Begge virksomheder har mere end 40 års erfaring fra lokalområdet, og fusionen betyder en yderligere styrkelse af de samlede aktiviteter på den danske vestkyst.

De seneste par år har været hårde for feriehusudlejningsbranchen, navnlig på den danske vestkyst, hvor de tyske turister svigter. Krisen har især ramt de mindre udlejningsbureauer, som sjældent har musklerne til at køre den intensive og målrettede markedsføring, der skal til for at få flere kunder i butikken.

Denne situation kan man nikke genkendende til hos Nymindegab Feriehusudlejning:

- Som det ser ud i dag, markedsmæssigt og konkurrencemæssigt, har vi besluttet os for at finde en stærk partner, der kan sikre vores husejere en effektiv udlejning. Novasol er den stærkeste spiller på banen, og vi er overbeviste om, at det er den helt rigtige partner vi har fundet, fortæller Kaspar Kristensen fra Nymindegab Feriehusudlejning.

Hos Novasol mener man også, at der er tale om et rigtigt godt match:

- Ved at indgå et samarbejde med Nymindegab Feriehusudlejning, styrker vi vores i forvejen store lokalkompetence, og vi vil fremover være et endnu stærkere udlejningsbureau med et endnu bedre udbud af feriehuse i lokalområdet. Samtidig er fusionen en del af vores samlede strategi om øget fokus og yderligere vækst på den danske Vestkyst, fortæller Anders Pii fra Novasol A/S.

Samarbejdet er allerede igangsat, og de eksisterende kontorer bibeholdes, hvilket betyder at der lokalt nu vil være kontorer repræsenteret i både Bjerregaard, Nymindegab og Nr. Nebel.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip