Novo skaber 450 job med milliardinvestering i Danmark

Medicinalvirksomheden Novo Nordisk investerer 2,1 milliarder kroner i en ny påfyldningsfabrik. Investeringen vil skabe 450 arbejdspladser, oplyser Novo Nordisk i en pressemeddelelse.

Påfyldningsfabrikken får et areal på 10.300 kvadratmeter og kommer til at ligge i Hillerød, hvor Novo Nordisk allerede har 1900 ansatte.

Første spadestik i opførelsen af påfyldningsfabrikken bliver taget onsdag ved en festlighed, hvor Hillerøds borgmester Dorte Meldgaard (K) også vil være til stede.

- Investeringen i Hillerød understreger vores langsigtede ambitioner om at skabe og beholde arbejdspladser i Danmark, siger Henrik Wulff, vicepræsident i Novo Nordisk.

- Alene i dette år har vi skabt 1000 nye job i Danmark - heraf 500 indenfor produktion primært i Kalundborg og Hillerød.

Den nye fabrik i Hillerød skal stå for påfyldning af nuværende og fremtidige insulinprodukter.

Meldingen følger efter et par store investeringer i august og september, skriver Ritzau Finans.

I august oplyste Novo således, at selskabet agter at bruge 13 milliarder kroner på to nye fabrikker i Clayton i USA og Måløv i Danmark. Ugen efter - i starten af september - meldte Novo om en investering på 500 millioner kroner i et nyt råvarelager i Hillerød.

/ritzau/

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip