Nu 100.000 tilmeldte: Automat til døgnpost er blevet en succes

Døgnpost-automaten. Foto: Henrik Petit.

Post Danmark har fået stor succes med Døgnpostautomaten, hvor det er muligt at hente og sende pakker alle døgnets 24 timer.

Ordningen har nu rundet 100.000 tilmeldte, og der kommer omkring 2.500 nye brugere til hver måned.

Derfor sætter Post Danmark 60 nye pakkeautomater op.

- I takt med stigende nethandel synes stadig flere, at det er rart selv at kunne vælge, hvor og hvornår de vil hente deres pakker. I dag har vi 131 Døgnposten rundt om i landet, som vi har gode erfaringer med, og vi får positiv feedback fra vores kunder, der synes, automaterne er nemme at bruge, siger Mette Juul, der er chef i Post Danmark Privatkunder.

Med Døgnposten kan man hente og sende pakker, akkurat når det passer, og frit vælge automat fra gang til gang, eksempelvis en automat nær arbejdspladsen, hjemmet, børnenes institution eller togstationen.

Samtidig er det den hurtigste måde at få sin pakke på. Pakker kan nemlig hentes allerede fra kl. 10.00 dagen efter, de er sendt. Og størstedelen af pakkerne bliver faktisk hentet inden for det første døgn, efter de er lagt i automaten.

- Vi oplever en stigende efterspørgsel på at kunne hente og sende pakker hele døgnet. Derfor øger vi nu tilgængeligheden og gør vores selvbetjeningsmuligheder endnu mere landsdækkende ved at sætte 60 nye automater op rundt om i landet. Det giver endnu flere danskere muligheden for at bruge Døgnposten, når og hvor det passer dem, siger Mette Juul.

Hvis man vil være sikker på at få sine pakker leveret til Døgnposten, skal man tilmelde sig som bruger. Indtil videre er der over 100.000, der har gjort det, og omkring 50.000 pakker om måneden ryger gennem de 131 automater, der lige nu er opstillet på landsplan.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip