Nu åbner endnu en blowjob-café: Drik kaffen, mens du får oralsex

En bøf er ikke længere en bøf, ligesom en kaffe ikke længere bare er en kop med noget sort væske i, som du betaler for ved kasse ét, når du går på café.

Restaurant- og cafégængere vil i stigende grad have en oplevelse med på vejen, når de går ud og betaler for deres spise og drikke.

Derfor så vi tidligere i år, at London blev lovet en nøgenrestaurant, hvor gæster kan invitere deres date med ud at spise uden tøj på, og i juni berettede Dagens.dk samt andre medier, at der inden årets udgang vil åbne en “fellatio café” I Schweiz , nærmere betegnet i byen Geneve med lancering den 5. december.

Læs også: Ny vild trend: Nu kan du gå nøgen på restaurant

Fellatio café er ikke ligeså uskyldigt, som det kan lyde for "blonde" øre, men er derimod “dæknavnet” for en kop kaffe med et medfølgende blowjob.

Der er med andre ord ekstra skum til kaffen, og dét koncept, mener stifteren Bradley Charvet, nu skal udbredes til Paddington i London, ifølge mediet The Independent.

Kunder kan dermed sættes sig til rette med en iPad og bestille den drik samt eventuelt lidt bagværk og naturligvis et medfølgende blowjob.

Prisen starter ifølge mediet Independent på cirka 450 kroner.

Generte typer kan desuden få en bås til "kaffepausen", men ellers burde resten af cafeen ligne en normal café, fortæller ejeren mediet.

Læs også: ‘Blowjob-cafe’ åbner snart: Drik kaffe til 400 kroner, mens du modtager oralsex

 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

Dagens Gossip