Nu begynder den nye sæson af Gift ved første blik - se alle de modige medvirkende her

Skrevet af Kristine Bugbee

30/09/2015

Mest læste i dag

Den nye sæson af DR1-programmet 'Gift ved første blik' ruller snart over skærmen.

Otte mænd og kvinder mellem 27 og 34 år har indvilget i at blive matchet med en potentiel livspartner af et hold eksperter.

Parrene ser først hinanden på bryllupsdagen, og de skal derefter leve sammen i fem uger. Alt sammen i håb om at finde den store kærlighed.

- Kærlighed går heldigvis aldrig af mode, men tallene viser, at mange ikke har held med det. Derfor er det relevant at se nærmere på vores vaner og mønstre, når det handler om kærlighed. Vi dygtiggør os i alt lige fra brødbagning til præsentationsteknik, men i forhold til noget så væsentligt som kærlighed lader de fleste sig naturligt nok styre af lyst og følelser. Men hvad nu hvis vi kunne finde den bedst mulige livsledsager på et rationelt grundlag frem for udelukkende at være styret af vores instinkt og fornemmelser? Det er væsentligt at undersøge, og det gør vi i 'Gift ved første blik'”, siger DR-redaktør Sofia Fromberg i en pressemeddelelse om programmet. 

Med 1,6 millioner singler i Danmark er der nok at vælge mellem. I alt har 400 kvinder og 150 mænd har tilmeldt sig eksperimentet, og efter grundig gennemgang af de mange profiler har programmets eksperter matchet de otte deltagere, som kommer fra hele landet, oplyser DR. 

Den tredje sæson af programmet bliver en smule anderledes, fordi parrene får flere samtaler med eksperterne undervejs.

- Mit håb med tredje sæson af ’Gift ved første blik’ er, at seerne reflekterer over deres egen kærlighedssituation, og at de med udgangspunkt i programmerne vil være med til at debattere, hvad der skal til for at et ægteskab eller et parforhold kan holde, siger Sofia Fromberg.

De medvirkende er Ane, Lene, Randi, Line, Niels, Michael, Poul og Ulrik, som du kan se i galleriet herunder - og så kan vi jo gætte på, hvem der bliver sat sammen med hvem.

Første afsnit af 'Gift ved første blik' bliver vist på DR1 den 13. oktober klokken 20.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler: