Nu begynder det at ligne en Kessler vs. Froch III

Carl Froch åbnede torsdag over for SkySports op for endnu en kamp mod Mikkel Kessler, som han hellere vil bokse mod igen, frem for at få revanche mod Andre Ward. Både Frochs promotor Eddie Hearn og Mikkel Kesslers ditto, Kalle Sauerland, er klar til at arrangere den kamp.

- På toppen af ønskelisten står Carl Froch. Jeg har snakket med Eddie Hearn, og han vil gerne lave den kamp. Det tror jeg alle andre promotore gerne vil, siger Kalle Sauerland.

Mikkel Kessler tabte lørdagens kamp på point, og efter at have set kampen flere gange siden lørdag er Sauerland ikke i tvivl om, at Mikkel Kessler er klar til en tredje kamp. Havde Carl Froch været overlegen havde det ikke været aktuelt, men han mener, at Kessler var bedre, end da han slog Carl Froch i Herning i 2010.

- Rent sportsligt er Mikkel stadig på toppen. I lørdags modbeviste Mikkel de mindre velvidende medier, der mener, at Mikkels tid er forbi. Mange i især USA mente, at Mikkel ikke ville blive sig selv igen oven på hans øjenskader, men jeg synes faktisk, Mikkel var bedre, end da han slog Froch. Desværre var Froch også blevet bedre, siger han.

Om Mikkel Kessler overhovedet fortsætter karrieren er stadig et uafklaret spørgsmål, og boksefans skal ikke forvente at få svar på det spørgsmål de første par uger.

- Efter en normal kamp ville jeg sige 'giv mig en uge', men det her var ikke en normal kamp. Mikkel fortjener lidt ro, og jeg arbejder i baggrunden for at se, hvad der er muligt, men i sidste ende handler det om, hvilken kamp vi kan få, siger Kalle Sauerland.

Kampen i O2 Arena i lørdags fik enorm opmærksomhed. Ikke kun i Danmark og England, men i store dele af verden. I USA blev kampen vist som pay-per-view på HBO med stor succes, og netop den store opmærksomhed gør det muligt og taler for en tredje kamp, mener Kalle Sauerland.

- Selv i Tyskland har kampen fået stor opmærksomhed, og i boksningens moderland USA har de hyldet de to boksere. Det er utroligt, hvilken opmærksomhed de to boksere har fået. Man må ikke glemme, at det er to ikke-amerikanske boksere. Jeg fik et opkald fra Ken Hershman (HBO's præsident), der kaldte kampen noget fra en anden planet, og den mindede ham om gladiatorkampene i det gamle Rom, siger han.

 

 

 

Dagens Gossip