Nu beplantes nyombygget rundkørsel

Den nyombyggede rundkørsel ved Kolding Vest bliver snart endnu pænere at kigge på for trafikanterne.

I denne uge begynder sidste del af arbejdet på rundkørslen nemlig  at beplante midterø og sidearealer på og ved rundkørslen.

- Når de nye planter vokser til, ser rundkørslen endelig helt færdig ud. Grønne træer og buske hjælper os med at fuldende arbejdet rent æstetisk. Det er vigtigt for helhedsindtrykket, når et vejanlæg færdiggøres, siger Annette Jørgensen, projektleder i Vejdirektoratet, i en pressemeddelelse.

Høj midterø kræver nemme planter

Rundkørslen har en relativt høj midterø med en højde på omkring seks meter. Derfor er det svært at få havemaskiner og redskaber derop, når træer og buske skal klippes. Derfor er alle træer og buske valgt ud fra, at de skal være nemme at vedligeholde.

Alle træer og buske er også valgt ud fra, at de i forvejen hører til i området. Desuden har placeringen af træerne - på grund af deres højde - været vigtig, da der skal tages hensyn højspændingsledningerne, der går hen over rundkørslen.

Arbejdet med beplantningen forventes ikke at genere trafikanterne i rundkørslen. Arbejdet varer til og med november måned.

Dagens Gossip