Nu bliver bestillingen på McDonald's HELT anderledes

Hvis du er typen, der får røde kinder over at bestille lidt for mange cheeseburgere, når du besøger McDonald's, så vil denne nyhed formentlig glæde dig.

Fremover skal du nemlig ikke afsløre for en levende ekspedient, hvad du drømmer om at sætte tænderne i. Du skal i stedet selv taste din bestilling ind på en skærm i restauranten.

Det fortæller fastfoodgiganten i et opslag på Facebook.

Den første restaurant, der udskifter personale med digital selvbetjening, er McDonald's i Holbæk, hvor man allerede i dag kan bestille sin mad på en skærm.

Prøv lige at tjekke de her digitale platforme. Fra i morgen kan du selv sammensætte, bestille og betale for din menu på...

Opslået af McDonald's på 1. marts 2016

I løbet af de næste to år skal alle 88 restauranter i Danmark udstyres med samme digitale skærme. Det fortæller pressechefen for McDonald's i Danmark, Pia Tobberup, til mx.dk

- Vi starter det nye koncept, fordi vores gæster i stigende grad efterspørger højere grad af personalisering og bredere produktsortiment, og det kan vi bedre imødekomme med det nye setup omkring bestillings- og tilberedning. Med bestillingsskærmene får vores gæster et bedre overblik over vores sortiment. Samtidig forkorter vi køtiden, fordi du nu kan bestille flere steder, siger hun.

De nye selvbetjeningsmaskiner vil ikke overtage den almindelige ekspedition helt, men den digitale selvbetjening vil betyde, at der ikke er brug for lige så meget personale ved kasseapparaterne.

Pia Tobberup mener dog ikke, at der vil blive færre ansatte af den grund. Nu skal der blot flere i køkkenet, som kan lave maden.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip