Nu bliver det lettere at være elbilist i Aarhus

De første ladestandere står allerede klar til brug på Viby Torv, og på Jens Baggesens Vej i Aarhus Nord, men inden længe er også ladestandere på f.eks. Vesterbro Torv, i Telefonsmøgen og Klostergade på plads.

- Udbredelsen af elbiler er et af midlerne i arbejdet for at nå Aarhus Kommunes mål om CO2-neutralitet i 2030. Jeg glæder mig derfor over, at vi med opsætningen af offentlige ladestandere gør det endnu lettere for ejere af elbiler at få ladet batteriet op, siger Bünyamin Simsek, Rådmand for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune.

Der bliver i alt opført 51 ladestandere, som kan lade to biler på én gang, og disse bliver opført 17 forskellige steder, som er udvalgt af Aahus kommune og Better Place.

Dette vil betyde at elbilister aldrig får langt til en ladestander i Aarhus.

- De offentlige ladestandere åbner nye muligheder for de mange århusianere, som bor i lejlighed. Med et nationalt netværk af batteriskiftestationer og ladestandere gør vi elbilen til et reelt alternativ, så jeg er overbevist om at ladestanderne kan være med til få flere elbiler ud i det aarhusianske bybillede, lyder det fra Susanne Tolstrup, Kommunikationsdirektør i Better Place, som også glæder sig over, at elbilister fra resten af Østjylland nu har gode opladningsmuligheder, når de besøger Aarhus.

Dagens Gossip