Nu daler sneen i Sverige, og der er ski-premiere i morgen

Skisæsonen nærmer sig med hastige skridt, og allerede nu falder den første sne over de svenske fjelde.

På de populære skidestinationer i Sälen-området som for eksempel Kläppen og Tandådalen falder sneen, og snekanonerne er sat på fuldt blus for at hjælpe vejrguderne lidt på vej.

Der er derfor god udsigt til, at skisæsonen inden længe kan skydes i gang med masser af sne under skiene, og allerede i morgen er der rekordtidlig ski-premiere på Ramundberget i Funäsfjällen.

På de svenske skidestinationer er man derfor i øjeblikket i gang med de sidste forberedelser inden skisæsonen starter, og herhjemme afholder det milde efterårsvejr ikke os danskere fra at booke årets skiferie.

- Mange danskere har allerede booket denne vinters skiferie i Sverige, og det tyder godt for den kommende skisæson, at temperaturerne daler, og sneen allerede her midt i oktober begynder at falde i blandt andet Sälen og Funäsfjällen, siger Anna Kron Boysen, PR Manager hos VisitSweden.

Hos VisitSweden håber man på en fantastisk god snesæson lige som sidste år, hvor sneen væltede ned allerede i november – og de tidlige prognoser tyder på, at der er lagt op til en gentagelse.

Dagens Gossip