Nu er de her: Jeans og pyjamasbukser, som får dine prutter til at dufte skønt

Er du nogensinde kommet til at slippe en lugtende vind på et uheldigt tidspunkt? Så er der godt nyt.

Virksomheden Shreddie, der tidligere har udviklet prut-frit undertøj, har nu udviklet ditto jeans og pyjamasbukser. Det skriver Metro.co.uk.

De fungerer ved, at de indeholder materiale med kul i, som neutraliserer lugten af prut. Stoffet bliver genaktiveret, hver gang tøjet bliver vasket.

Læs også: 20 sindssyge tanker, en kvinde får, når hun skal skide hos sin (nye) kæreste

Men at blive lugtfri koster. Et par jeans - der i øvrigt er håndlavede - koster 100 pund (cirka 1000 kroner), og et par pyjamasbukser koster 75 pund (cirka 750 kroner).

- Jeans og pyjamasbukserne har en fuld kullinje fra taljen til lige over knæet, hvilket giver større beskyttelse mod lugte, forklarer Richard Wooley fra virksomheden.

Selvom det kan virke som et luksusproblem, understreger virksomheden, at tøjet tackler problemer for folk, hvor prutter er et alvorligt, socialt handicap.

- Selvom Shreddies er frække i den nye kampagne, er det for mange mennesker et velfærdsprodukt, som har hjulpet mange med at leve med irritabel tarmsyndrom og fødevareallergier, forklarede virksomheden, da den i 2013 introducerede undertøjet.

Følg Dagens Sundhed for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip