Nu er det her: Skrivebordet, der gør det muligt at arbejde fra sengen

Skrevet af Ronja Ryde

10/01/2015
Det er så fristende at undlade at bevæge sit korpus ud af sengen og de varme dyner, når man en gang i mellem får muligheden for at arbejde eller studere hjemmefra. Men når det kommer til stykket er det langt mere besværligt end komfortabelt at finde sig til rette på langs, mens man skal til tasterne på den bærbare. Nu er dine (dovne) bønner endelig blevet hørt, for nogle japanere har netop opfundet ‘The Super Grone desk’ - en lettere monstrøs konstruktion, som gør det drømmende let at ligge på langs og arbejde. Dovenskabsinstrumentet, som du på ingen måde kan undvære, koster 119 dollars - omkring 750 kroner - i The Japan Trend Shop, og ifølge produktbeskrivelsen har den en en USB-drevet vifte, der kan holde dig og computeren kølig. Se en præsentation af The Super Grone Desk her:

Mest læste i dag

Det er så fristende at undlade at bevæge sit korpus ud af sengen og de varme dyner, når man en gang i mellem får muligheden for at arbejde eller studere hjemmefra.

Men når det kommer til stykket er det langt mere besværligt end komfortabelt at finde sig til rette på langs, mens man skal til tasterne på den bærbare.

Nu er dine (dovne) bønner endelig blevet hørt, for nogle japanere har netop opfundet ‘The Super Grone desk’ - en lettere monstrøs konstruktion, som gør det drømmende let at ligge på langs og arbejde.

Dovenskabsinstrumentet, som du på ingen måde kan undvære, koster 119 dollars - omkring 750 kroner - i The Japan Trend Shop, og ifølge produktbeskrivelsen har den en en USB-drevet vifte, der kan holde dig og computeren kølig.

Se en præsentation af The Super Grone Desk her: